მომზადება
პიცაში შეიძლება ნებისმიერი პროდუქტების გამოყენება. ყველაზე მნიშვნელოვანია ცომის მომზადება.
აქ მითითებული ინგრედიენტებით გამოდის 4 საშუალო ზომის პიცა ან 2 დიდი ზომის პიცა.(ძალიან დიდი ზომის ):)

ჩავასხათ წყალი, დავამატოთ ზეითუნის ზეთი

და კარგად მოვზილოთ.

ჩავდოთ ცომი ჯამში, რომელსაც წავუსვათ ზეითუნის ზეთი.

(რომ ცომი არ მიეკროს ჯამს და კარგად ამოვიდეს),გადავაფაროთ და დავტოვოთ თბილ ადგილას.(დაახლოებით 1 საათით)
როცა ცომი ამოვა, კიდევ ერთხელ კარგად მოვზილოთ 2-3 წუთის განმავლობაში.

ნამდვილი პიცა კეთდება მაღალ ტემპერატურაზე.
ამიტომ დააყენეთ ღუმელი მაქსიმალურ ტემპერეტურაზე და გამოაცხეთ რამოდენიმე წუთის განმავლობაში.
No comments:
Post a Comment